Buscador per paraules clau
08 setembre 2022

Oberta la convocatòria per a participar als Premis Eines 2022 per a projectes de transformació social

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB convoca els Premis eines 2022 als millors projectes de transformació social en l’àmbit general, en el Vallés i en l’àmbit local i ja es poden presentar les propostes fins al 26 de setembre. Aquests premis compten amb el suport i implicació del Consell Comarcal del Vallès Occidental per estimular la generació i el reconeixement de projectes en el territori.

Els Premis eines es lliuraran en dues categories: projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a 3 anys) i projectes  de transformació social consolidats (antiguitat de 3 anys o superior). I en tres àmbits territorials: àmbit general (Catalunya), àmbit vallesà (Vallès Occidental i Vallès Oriental) i àmbit local (Sant Cugat del Vallès i Mollet del Vallès).

Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’estar relacionats amb almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

El termini màxim de participació en els Premis eines 2022 és el 26 de setembre a les 23.59 hores. La resolució es farà pública el 9 de novembre en la cerimònia que tindrà lloc en el Teatre Municipal Ca Gomà de Mollet del Vallès, així com a través dels canals de difusió de la UAB, el Consell Comarcal i la resta d’entitats participants a partir del 10 de novembre.

Els Premis eines es convoquen en el marc del conveni que va ser signat el juny de 2021 entre la UAB, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els municipis de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de treballar més estretament entre universitat i administracions en la promoció de l’emprenedoria i la innovació social, i s’inscriu en el projecte EINES -Espai Innova en Emprenedoria Social.

Amb aquest conveni, les institucions es comprometien a desenvolupar un programa d’activitats on s’inclou el lliurament anual dels Premis Eines als millors projectes d’emprenedoria i innovació social, així com l’elaboració d’un anuari amb indicadors estadístics, amb la presentació al 2022 de la segona edició.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail