Buscador per paraules clau
11 abril 2023

Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer o cessió d’ús per a persones de més de 65 anys i per a persones d’entre 36 i 64 anys

Des de l'11 d'abril fins el 12 de maig està oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer o cessió d'ús per a persones de més de 65 anys. La Generalitat de Catalunya destina aquests ajuts a persones físiques que a 22 de març de 2023 tinguin 65 anys o més (LG) o tinguin de 36 a 64 anys (LM) i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

L’import de la subvenció serà del 20% de l’import de la renda de lloguer o del preu de cessió anual si l’esforç per pagar el lloguer o preu de cessió és igual o inferior al 30% dels seus ingressos ponderats, del 30% de l’import de la renda de lloguer o preu de cessió anual si l’esforç per pagar el lloguer o preu de cessió és superior al 30% i inferior al 40% dels ingressos ponderats i el 40% de l’import del lloguer o preu de cessió anual si l’esforç per pagar el lloguer o preu de cessió és igual o superior al 40% dels ingressos ponderats. Ajut anual entre 240€ i 2.400 € anuals.

Podeu consultar els aquí més informació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail