Buscador per paraules clau
26 juny 2024

Obert el període d’inscripcions per participar en els Premis Eines 2024 on s’escolliran els millors projectes d’innovació i transformació social

Aquesta nova edició dels Premis eines 2024 es convoca en el marc del conveni de col·laboració entre l'UAB, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el municipi de Mollet del Vallès, amb l'objectiu d'apropar els àmbits de la universitat i la societat amb el compromís de desenvolupar activitats divulgatives, com ara, el lliurament d'aquests premis.

Els Premis eines promouen les activitats de transformació social amb l’objectiu d’incentivar les activitats d’emprenedoria, innovació i transformació social des de l’Economia Social i Solidària.

Els projectes es poden presentar en tres àmbits territorials: general, vallesà i local. A més, hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

El termini màxim de presentació als Premis eines 2024 és el 16 de juliol a les 23.59 hores. Del que fa a la resolució, aquesta es farà pública el 15 d’octubre de 2024 a la cerimònia que tindrà lloc a l’Auditori Municipal Antonio Díaz – El Mago Pop, així com a través dels canals de difusió de la UAB a partir del 16 d’octubre de 2024.

Per la presentació de candidatures i més informació accediu al següent enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail