Buscador per paraules clau
01 setembre 2021

Noves dades sobre l’impacte de la COVID-19 al mercat laboral de la comarca, amb els principals indicadors d’atur registrat, d’afiliació i de regulació d’ocupació de juliol

L'Observatori comarcal inicia el curs amb l'actualització les dades de l’impacte de la COVID-19 al mercat laboral de la comarca, amb els principals indicadors d’atur registrat, d’afiliació i de regulació d’ocupació de juliol.

El mes de juliol finalitza amb 52.304 persones desocupades a la comarca, xifra que situa la taxa d’atur estimada en el 11,65%. Respecte al juny, s’ha produït una disminució de l’atur d’un 6,9% (3.875 persones desocupades menys).

Les afiliacions a la Seguretat Social a la comarca ha disminuït un 0,13% respecte del mes de juny (516 afiliacions menys). La caiguda mensual es produeix en el règim general (-412; -0,13%) i en el règim especial de treballadors autònoms (-30; -0,05%).

S’han autoritzat 15 expedients de regulació de l’ocupació a la comarca que han afectat a 1.108 persones. Aquestes estan localitzades majoritàriament als municipis de Polinyà, Palau-solità i Plegamans i Castellbisbal i més de la meitat pertanyen a la indústria manufacturera.

A l’enllaç podeu consultar les dades de tots els municipis de la comarca

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail