Buscador per paraules clau
17 juliol 2017

Nou curs d’acollida per a persones nouvingudes a Palau-solità i Plegamans del 24 al 26 de juliol

El Servei de Primer Acollida del Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza un nou curs per a persones immigrants o retornades a Catalunya, al municipi de Palau-solità i Plegamans, del 24 al 26 de juliol. El curs es durà a terme a l’Escola Municipal d’Adults de Palau i a Palau Avança, en horari de matí i té una durada de 15 hores.

Aquest curs correspon al Mòdul B, que tracta sobre coneixements laborals, per tal d’oferir coneixements bàsics per fer possible la plena efectivitat dels drets i deures laborals de les persones usuàries per a l’accés al món laboral i informació dels serveis ocupacionals del Servei d’Ocupació de Catalunya i dels serveis ocupacionals municipals.

Aquesta formació compta amb la col·laboració de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Local del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Palau Avança – Servei d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i l’Associació Noves Vies.

Aquelles persones que es vulguin participar al curs hauran de trucar al Consell Comarcal, al 93.727.35.34, per a formalitzar la seva inscripció o bé adreçar-se a Serveis Socials de Palau-solità, on podran realitzar la inscripció de manera presencial.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail