Buscador per paraules clau
19 maig 2017

Mocions aprovades al Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir diferents mocions a més de la que fa referència a la Disposició 27 dels Pressupostos de l'Estat, que va ser presentada pels grups que formen el govern: PSC, ERC i PDeCAT. Es va aprovar una moció de les CUP-CAP en relació a realitzar un estudi de viabilitat per la municipalització dels serveis funeraris. També una moció de l'Entesa i les CUP-CAV per uns espais d'oci lliures de violència masclista. Finalment es va aprovar per urgència una moció per l'Adhesió al Pacte Nacional pel referèndum.

1. Moció dels grups comarcals del PSC, ERC i PDeCAT-CiU sobre la Disposició 27 del Projecte de Llei dels Pressupostos de l’Estat. Aprovada per majoria amb els vots a favor dels grups comarcals: PSC, ERC, PDeCAT, Entesa i CUP-CAV. Vot en contra del PP i Ciutadans.

2. Proposició que presenta el grup comarcal de la CUP  per encarregar un estudi de viabilitat per prestar els serveis funeraris des de l’aministració pública. Aprovada per majoria amb els vots a favor dels grups comarcals: PSC, ERC, PDeCAT, Entesa, CUP-CAV i Ciutadans. Vot en contra del PP.

3. Moció del grup comarcal de l’Entesa per uns espais d’oci lliures de violència masclista. Aprovada per unanimitat.

4. Moció d’adhesió al Pacte Nacional pel referèndum. Aprovada per majoria amb els vots a favor dels grups: ERC, PDeCAT, Entesa, 3 abstencions de consellers/es PSC i els vots en contra de Ciutadans, PP i 4 consellers/es del PSC.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail