Buscador per paraules clau
05 octubre 2015

Més de 6.700 alumnes tenen assignada una beca de menjador al Vallès Occidental

El curs escolar comença el proper 14 de setembre amb un total de 6.710 alumnes amb beca de menjador al Vallès Occidental. Aquestes són les sol•licituds que ja s´han pogut assignar en primera instància per incloure’s en els llindars marcats per la Generalitat de Catalunya. Aquesta dada, però no és definitiva, ja que resta pendent de resolució un total de 2.377 de sol•licituds que estan pendents de valoració segons els recursos que puguin arribar del Departament d’Educació. Unes altres 2.725 sol•licituds presenten irregularitats documentals, manquen algunes dades o documentació, i per tant també caldrà resoldre-les quan es completin.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha explicat que “des dels serveis tècnics del Consell s’està treballant amb la delegació territorial d’Educació per poder confirmar el més aviat possible la quantitat de què disposarem per atendre les beques que encara no han estat atorgades, les 2.377 sol•licituds que compleixen requisits però que no arriben al llindar per l’assignació directa”. 
Per la seva banda la vicepresidenta i consellera delegada pels temes d’Educació, Núria Colomé, ha explicat que “tal com ja vam fer el curs passat, esperem poder donar sortida a més sol•licituds i hem traslladat al govern de la Generalitat la necessitat de conèixer ben aviat els recursos de què disposem. Aquest any hem rebut 15.728 sol•licituds, mentre que el curs passat en vàrem rebre 13.882 i se’n varen atorgar 9.405”. 

A dia 4 de setembre, les dades concretes són les següents: 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail