Buscador per paraules clau
27 juny 2024

Més de 50 grans espais disponibles a la comarca per a noves activitats industrials. Podeu consultar el portal Som Polígons

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat el Catàleg de grans espais per reindustrialitzar, amb el detall de les naus, solars i espais per desenvolupar i on ubicar activitats industrials de grans dimensions.

El catàleg es pot consultar al portal web de referència Som Polígons. Actualment, s’han catalogat un total de 54 espais corresponents a 23 solars, 8 naus i 23 espais per desenvolupar de més de 10.000 m². En règim de venda o lloguer, sumen un total aproximat de més d’un miler d’hectàrees, el 4% de sòl per activitats econòmiques de la comarca.

Per cada espai disponible es pot consultar una fitxa detallada que precisa l’adreça, polígon, el règim (lloguer o compra), preu, superfície, característiques generals, les immobiliàries que comercialitzen l’espai i fotografies.

El catàleg té l’objectiu de donar a conèixer els grans emplaçaments disponibles ja que son els que, habitualment, tenen més interès i demanda. Per a la seva elaboració, s’ha realitzat una tasca molt important de cerca de la informació i contrast de l’estat i disponibilitat de cada espai. Per exemple, pels espais per desenvolupar, s’ha revisat amb els  ajuntaments el llistat de sòls pendents de desenvolupar. I, en el cas, de les naus i solars, s’han revisat les ofertes publicades pels agents immobiliàries disponibles i que es poden consultar també en el portal www.sompoligons.cat i amb treball de camp per a identificar solars que no estaven comercialitzats

El Consell Comarcal ve treballant de forma continuada per a la promoció territorial del Vallès Occidental, amb activitats de divulgació i captació d’inversions, i el suport a empreses o projectes que tenen interès ubicant-se a la comarca. Es disposa d’un servei d’ubicació i localització industrial amb suport individual a les empreses en la recerca d’emplaçaments que ha realitzat 48 atencions els últims anys.

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per part de la Diputació de Barcelona.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail