Buscador per paraules clau
18 abril 2023

L’Speed Job Dating posa en contacte 17 empreses i 89 persones en recerca de feina en el marc del Converses del Mercat de Treball

Un total de 89 persones i 17 empreses van participar el 12 d’abril en un Speed Job Dating del sector industrial que es va celebrar a la Masia Cal Serra de Rubí. L’Speed Job Dating és una tècnica de recerca de feina que permet establir cites curtes i ràpides entre persones que busquen feina i empreses. Les persones en recerca de feina poden contactar i conèixer diferents empreses amb interès per contractar. L’acció es va realitzar en el marc de la Jornada Converses del Mercat de Treball 2023 en coordinació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) , els Ajuntaments de Rubí i Montcada i Reixac i el suport de la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals.

En un inici la sessió es va plantejar per a treballadors i treballadores en situació d’atur de les empreses Continental Automotive ubicada a Rubí i  TE Connectivity ubicades a Montcada i Reixac.  Tanmateix, va tenir una bona resposta d’empreses que podrien estar interessades i que cercaven diversos perfils professionals de l’àmbit industrial i es va ampliar aquesta actuació a altres persones de la comarca, prioritàriament amb perfils d’àmbit industrial com:  personal d’operaris industrials, personal de manteniment, professionals de l’electromecànica, mecànica, electricitat, soldadura, maquinistes i personal de magatzem. Així mateix, a professionals més transversals com els d’administració i comercial.

Les empreses assistents han estat: FICOSA, IMPRESUPER SERIGRAFIA, ID LOGISTICS, INBEAT, EPOS ETT, RANDSTAD, ANTONIO MENGIBAR, CATALANA OCCIDENTE, FRAGOLA, MOLDTRANS, WETRON, SOLUCIONES NEXT, SEREMA, ATP, JM AUTOMATISMOS, TRAXALL, PRINTFA .

Converses del Mercat de treball és una jornada en la que anualment es treballen aspectes relacionats amb el món laboral.  Es va iniciar l’any 2013 amb una jornada a Badia del Vallès perquè és (i era en aquell moment també) el municipi amb més atur de la comarca del Vallès Occidental  i  va continuar en els municipis de Sant Cugat del Vallès (2014), Rubí (2015), Barberà del Vallès (2016), Terrassa (2017),Viladecavalls (2018),  Sabadell (2019), Castellar del Vallès (2021), Palau-Solità i Plegamans i Castellbisbal (2022).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail