Buscador per paraules clau
09 abril 2024

L’Oficina de Transformació Comunitària (OTC) del Consell Comarcal participa al grup de treball del Hub b30 sobre comunitats energètiques

Recentment s’ha realitzat una reunió del grup de treball sobre comunitats energètiques del HubB30 , amb l'objectiu de coordinar les iniciatives del territori, identificar barreres en el disseny i implementació dels projectes de comunitats energètiques i consum compartit i trobar sinergies entre els diversos actors. El Consell Comarcal hi ha participat en el marc del conveni de col·laboració amb el HubB30 i en desenvolupament del pla de treball de l'Oficina de Transformació Comunitària del Vallès Occidental.

L’OTC és un projecte finançat en el marc de la primera convocatòria del Programa CE-OFICINAS, que promou l’Instituto per la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE), per l’impuls de comunitats energètiques, dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) per a l’execució dels fons Next Generation EU (NGEU). 

Durant la sessió es van explicar les actuacions previstes en el marc de l’Oficina i es van recollir els recursos exposats pels participants de la trobada per tal de detectar oportunitats que permetin en un futur establir sinergies positives amb agents públics i privats de la quàdruple hèlix per facilitar la implementació de les comunitats energètiques al territori. Aquesta estratègia s’emmarca en l’objectiu d’establir  un ecosistema de suport a noves iniciatives de comunitats energètiques al llarg de tota la seva cadena de valor al Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail