Buscador per paraules clau
27 gener 2023

L’Observatori comarcal presenta l’Informe sobre Infància i adolescència en risc d’exclusió social al Vallès Occidental als ajuntaments de la comarca per tal que pugui orientar la presa de decisions i donar suport a les polítiques municipals

Aquest dijous el Consell Comarcal ha acollit la presentació de l’Informe sobre Infància i adolescència en risc d’exclusió social al Vallès Occidental als ajuntaments de la comarca. L’equip tècnic de l’Observatori comarcal i la direcció de l’Àrea de Drets Socials han explicat a representants tècnics i polítics dels consistoris vallesans les conclusions de l’informe i han posat sobre la taula les dades més destacades amb la voluntat que puguin servir de guia a l’hora d’implementar les polítiques municipals.

Aquesta és la primera vegada que el Consell Comarcal publica un informe sobre infància i adolescència en risc d’exclusió social. L’informe centra la seva mirada en les situacions de vulnerabilitat econòmica i social de la població menor de 18 anys de la comarca a partir del seu context demogràfic i educatiu, com també des de l’àmbit de drets socials.

El document, a més de fer un recull de dades, analitza com algunes d’aquestes variables contextuals incideixen en els processos d’exclusió social, cosa que permet identificar quins poden ser els factors que intervenen en el risc de pobresa infantil i adolescent al territori. Aquest treball vol aportar una visió d’aquesta etapa com a un període vital per trencar el cicle de desigualtats socials i per millorar les seves trajectòries futures.

Podeu trobar tota la informació i l’informe en aquest enllaç.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail