Buscador per paraules clau
18 juliol 2022

L’incendi del Bages afecta el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Es demana no acostar-se a la zona afectada per facilitar les tasques d’extinció 

La comarca segueix amb preocupació l’incendi que crema al Bages i que afecta més de 130 hectàrees del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. L’onada de calor i l’extrema sequera fa que el Parc es trobi en un estat molt vulnerable. L’Ajuntament de Rellinars recomana el confinament a aquelles persones amb problemes respiratoris

Des de l’Ajuntament de Rellinars, municipi del Vallès Occidental adjacent a la comarca del Bages, es recomana a aquelles persones amb problemes respiratoris que es confinin al seu domicili mantenint finestres i portes exteriors tancades amb la finalitat d’evitar un empitjorament de la salut a causa de la possible inhalació del fum ocasionat pel foc actiu que continua avançant pel flanc dret.

A causa de les dimensions del foc iniciat  ahir al migdia a la comarca del Bages, a hores d’ara els efectius d’extinció concentren els seus esforços en el flanc dret de l’incendi amb 133 dotacions terrestres i 10 mitjans aeris. El flanc dret de l’incendi és el que toca el parc i a hores d’ara és el que preocupa més als bombers.

Des del Consell Comarcal es segueix amb molta atenció la situació per la possible afectació del foc a la comarca i per qualsevol incidència que es pugui produir.

Es demana a la població que no s’acosti al lloc de l’incendi per facilitar les feines d’extinció.

Segons les darreres dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície de 1.614,64 hectàrees.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail