Buscador per paraules clau
24 maig 2023

L’Escape Truck Vallès Occidental formarà part de la programació educativa en l’àmbit laboral de 3 entitats del Vallès occidental durant el mes de juny

L'activitat que consisteix en una caravana condicionada com a escape room proposa diferents enigmes que permeten treballar diferents competències vinculades a l'educació i a la superació de dificultats personals i socials.

Per tant, es tracta d’una activitat destinada a persones en recerca de feina o amb voluntat de millorar les seves capacitats laborals a través de la dinàmica del joc.

La primera entitat a acollir l’Escape Truck Vallès Occidental serà el servei de promoció econòmica i ocupació que l’Ajuntament de Castellbisbal organitza en el marc del projecte 21 reptes per trobar feina i que consisteix en una ruta de tallers i activitats per millorar les habilitats en la recerca de feina. Participaran les persones en procés de recerca de feina inscrites en el servei local d’ocupació del municipi, i tindrà lloc el dia 2 de juny de 8 a 15 hores.

La següent parada de l’Escape Truck Vallès Occidental serà l’escola de Noves oportunitats educatives de Terrasa on un grup de joves que es prepara per reincorporar-se de nou al sistema educatiu gaudirà del recurs a les instal·lacions del Consell Comarcal.

Finalment, el dia 15 de juny l’alumnat de quart d’ESO de l’institut “El Viver” de Montcada i Reixac, participarà en l’activitat però enfocant la dinàmica a l’orientació professional vinculada a la situació de canvi d’etapa educativa del grup.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail