Buscador per paraules clau
08 març 2023

Lectura del manifest institucional i presentació de la Guia per a una comunicació inclusiva en el marc de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les dones

El dimarts 7 de març s’ha commemorat de forma avançada el Dia Internacional de les Dones al Consell Comarcal. En un acte virtual, els treballadores i treballadors de l’ens comarcal han fet lectura del manifest institucional que ha estat aprovat per la Comissió Permanent.

A la trobada hi va participar la consellera de Drets socials, Míriam Casaramona, qui també va fer lectura del manifest institucional promogut per les entitats municipalistes.

Aquesta guia vol facilitar i donar eines per a l’ús d’un llenguatge respectuós amb la pluralitat de tots els col·lectius per igual, ampliant la representació de la diversitat social i trencant amb els estereotips. També vol ser d’utilitat per a les persones professionals de les entitats locals, empreses, mitjans de comunicació, etc.

Assolir la implementació de la comunicació inclusiva i la perspectiva de gènere feminista a la nostra institució implica donar compliment a les obligacions legals (Llei 17/2015 i Llei 11/2014), millorar les relacions amb la ciutadania i aconseguir, amb major eficàcia, la satisfacció de les seves necessitats.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail