Buscador per paraules clau
25 juny 2024

L’alumnat de formació professional i cicles formatius del Vallès Occidental s’emporta 6 dels 17 premis lliurats en la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals

El dijous 20 de juny va tenir lloc el lliurament de la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals, organitzats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional Terrassa amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de formació professional dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, així com els Programes de Formació i Inserció.

El Consell Comarcal dona suport i participa de forma activa en el desenvolupament dels premis, amb una implicació directa en la categoria d’Economia Circular en el marc del Vallès Circular, amb l’equip tècnic que forma part del jurat i el lligam com a patrocinadors dels premis d’empreses col·laboradores amb el Vallès Circular.

En aquesta edició es van presentar 137 projectes de 24 municipis de la província de Barcelona i 36 centres educatius, dels quals 40 van ser escollits com a finalistes. Finalment, 17 projectes van ser premiats amb una dotació de 9.000€ repartida entre 6 categories (Innovació, Sobirania alimentària, Economia social i solidària, Economia circular, Projecte de formació i inserció (PFI) i Dossier-memòria d’FP Dual), amb uns primers premis de 600€ i uns segons premis de 400€.

Al Vallès Occidental l’alumnat de formació professional i cicles formatius es va endur 6 dels 17 premis lliurats. Més informació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail