Buscador per paraules clau
14 juliol 2023

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, revalida la presidència del Consell Comarcal amb una àmplia majoria

L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez Renom ha revalidat la presidència amb una àmplia majoria, aconseguint 30 dels 39 vots, pels pacte assolit entre els grups comarcals del PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Podem i Tot per Terrassa.

Ignasi Giménez, ha revalidat la Presidència que ostenta des de juliol de 2015 i que el fa convertir-se en el primer President del Consell Comarcal que repeteix en el càrrec durant tres mandats seguits. Giménez és llicenciat en Filosofia i Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ignasi Giménez, va treballar com a periodista a Ràdio Barcelona i a l’Ajuntament de Badia del Vallès. Des de les eleccions de maig del 2007, és l’alcalde de Castellar del Vallès. Entre el 2003 i el 2007 havia estat regidor al mateix Ajuntament. Des de 2011 a 2015 va ser diputat de la Diputació de Barcelona com a diputat adjunt a la vicepresidència quart. És el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental des de juliol de 2015.

L’acte de constitució s’ha celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa i comença a les 12 del migdia. La celebració del Ple de constitució es fa alterna a les dues cocapitals cada quatre anys. L’alcalde de Terrrassa, Jordi Ballart, ha donat la benvinguda als consellers i conselleres.  

En total el plenari comarcal està format per 20 dones i 19 homes, un fet rellevant si tenim en compte l’evolució de la presència femenina en el plenari comarcal des del seu primer mandat (1988-91), en el qual només una dona formava part.

Dels 39 consellers i conselleres, 14 han ocupat el càrrec en mandats anteriors. Per tant 25 consellers i conselleres s’estrenen a la institució comarcal.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail