Buscador per paraules clau
10 novembre 2023

La tercera edició de la jornada El Vallès Industrial reuneix més de 80 participants per compartir els reptes i tendències actuals del sector industrial

Dijous 9 de novembre es va celebrar la jornada El Vallès Industrial, un esdeveniment d'intercanvi entre empreses i entitats industrials de la comarca del Vallès Occidental on es van discutir els reptes i tendències actuals del sector industrial.

A la jornada organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental van assistir més de 80 participants, entre els quals, va destacar la presència de responsables institucionals d’ens locals i entitats privades, empreses productives de la comarca i diferents agents de l’ecosistema d’innovació.

La sessió es va desenvolupar a la seu de CIESC de Sabadell, amb la participació de la seva presidenta, Alicia Bosch, i del vicepresident primer i conseller de Desenvolupament Local i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés. També hi va participar el regidor de Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Sabadell Antonio Rodríguez.

Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia amb més de 20 anys d’experiència en organitzacions, administracions i empreses tecnològiques, va pronunciar la ponència inicial, enfocada a destacar el paper de la digitalització.

Al llarg de la jornada es van oferir ponències i taules d’experts per compartir solucions i propostes innovadores enfocades en la transformació del sector industrial, així com un debat entorn els fons Next Generation, un dels temes centrals de l’acte, del qual el Xavier Elizondo, Mànager de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ, va destacar el fet que el Vallès Occidental és la segona comarca de Catalunya (17,8%) amb major nombre d’empreses beneficiàries d’aquestes ajudes.

La jornada va finalitzar amb diferents dinàmiques participatives entre els assistents, com ara activitats de networking a partir dels interessos recollits dels assistents (ajudes i finançament, transició ecològica, indústria 4.0 i innovació), amb l’objectiu d’establir i reforçar noves relacions de proximitat així com noves propostes de col·laboració.

En el mateix marc de la jornada Vallès Industrial es va celebrar una reunió del Grup Impulsor d’Indústria que va posar sobre la taula la voluntat de treball de concertació per establir un pla de prioritats d’actuació pel sector.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail