Buscador per paraules clau
26 abril 2022

Ja es pot consultar el calendari complert de la 2a edició del cicle Vallès Industrial: set sessions fins a l’estiu per abordar com innovar en temps de crisis

Ja es coneix el calendari complert el cicle Vallès Industrial que consta de set sessions distribuïdes entre els mesos d’abril i juny, amb l’objectiu d’oferir nous recursos de suport per impulsar la innovació de les empreses amb les noves afectacions globals.

El cicle de jornades VALLÈS INDUSTRIAL s’inicia aquest dijous amb la sessió que porta per títol, “Innovar en temps de crisis”, que comptarà amb la ponència del Sr. Xavier Ferràs, Doctor en Economia i empresa per la UB i professor titular del Departament d’operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE.  Hi participaran també el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez i el conseller de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Xavier Garcés.

Tractarà de com innovar en un context de crisis, de les noves conseqüències geopolítiques causades per la guerra d’Ucraïna, i les afectacions en l’augment del cost dels carburants, la llum, l’escassetat de matèries primeries o les disrupcions en les cadenes de subministrament, entre les més destacades.

L’horari de la sessió serà  de 12:30h-14:00h. Es pot tramitar la inscripció a través del següent enllaç. La sessió es podrà seguir en format híbrid.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail