Buscador per paraules clau
22 gener 2016

La presidenta de la Diputació explica als alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental els mecanismes de suport al món local

Aquesta tarda es reuneixen al Consell Comarcal els alcaldes i alcaldesses de la comarca amb la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa. Durant la trobada es presenten els principals instruments de cooperació amb el món local. El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha destacat que gràcies a aquests instruments de la Diputació, els municipis poden mantenir la qualitat i la quantitat dels serveis. També ha agraït a Conesa la seva voluntat de treball i de proximitat amb el territori.

La Diputació de Barcelona ha presentat als ajuntaments i consells comarcals de la demarcació el nou marc de cooperació local per aquest mandat. A través del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”, la corporació desplegarà l’exercici de les seves competències en matèria de ccooperació i assistència local amb una vocació municipalista, orientada a prestar un supot integral als governs locals, però també centrada en les persones i en l’aposta per la diversificació econòmica del territori.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail