Buscador per paraules clau
04 maig 2023

La població vallesana resident a l’estranger ha augmentat un 87% en la darrera dècada i arriba a les 25.628 persones a 1 de gener de 2023 

L’Observatori Comarcal ha publicat una nota informativa sobre la població vallesana, amb nacionalitat espanyola, resident a l'exterior. L’informe destaca l'heterogeneitat de la població i inclou diferents col·lectius i històries migratoriès.

L’Idescat ha publicat les dades del Padró d’habitants residents a l’estranger elaborades sobre la base dels registres consulars, que inclouen persones amb nacionalitat espanyola, sigui o no aquesta l’única nacionalitat, que viuen habitualment a l’estranger i l’últim municipi al qual figuraven inscrites és a Catalunya. Segons aquestes dades, el total de població resident a l’estranger de municipis del Vallès Occidental era de  25.628 persones amb data d’1 de gener de 2023, xifra que representa una variació interanual del  3,4% (+836 persones). Tot i el moderat increment d’enguany, s’ha de destacar que en la darrera dècada aquest grup de persones ha augmentat un 87% i des de 2009, primer any amb dades disponibles, gairebé s’ha triplicat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail