Buscador per paraules clau
20 setembre 2023

La consellera comarcal de Mercavallès, Lluïsa Melgares, visita l’equipament comarcal i es reuneix amb representants de l’Associació de Majoristes per encarar el treball dels propers anys

La vicepresidenta 5ª i consellera de vulnerabilitat energètica i Mercavallès, Lluïsa Melgares, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions del mercat comarcal, on s’ha reunit amb representants de l’Associació de Majoristes. Megalres ha pogut conèixer de primera mà l’equipament així com les accions previstes per als propers mesos. A més, també ha visitat la parada del Mercat Circular i ha pogut comprovar la tasca d’aprofitament alimentari que s’hi porta a terme.

Melgares ha assumit les competències de Mercavallès a l’inici d’aquest mandat 2023-27 que es va iniciar a finals del mes de juliol. En els propers anys, l’equipament comarcal viurà en paral·lel dos processos destacats: d’una banda, el procés de renovació de les concessions de les parades i, de l’altra, les obres de remodelació que suposaran la incorporació de plaques fotovoltaiques a la coberta.

A banda de la seva faceta més comercial, Mercavallès és també una peça important del projecte Parc Circular Vallès, previst a tota l’entorn de la N-150. L’equipament, que és el segon mercat majorista de Catalunya, és una aposta comarcal de futur per mantenir el dinamisme comercial de la zona.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail