Buscador per paraules clau
27 novembre 2023

La Comunitat Vallès PAE creix amb les noves adhesions d’ajuntaments i d’entitats de gestió dels polígons de la comarca

El divendres 24 de novembre ha tingut lloc la trobada anual de la Comunitat Vallès PAE, la xarxa de cooperació pública i privada dels polígons del Vallès Occidental. La trobada s’ha fet a la seu de la Cambra de comerç de Terrassa i ha significat l’ampliació de la Comunitat amb noves incorporacions.

Durant la trobada s’han formalitzat la incorporació de noves adhesions a la Comunitat Vallès PAE (Polígons d’Activitat Econòmica). D’una banda, els ajuntaments de: Montcada i Reixac, Ripollet, Barberà del Vallès, Viladecavalls, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Rubí. D’altra banda, associacions i entitats de gestió dels polígons de Terrassa (Agrupació de polígons de Terrassa; l’Associació d’empresaris i propietaris del Segle XX; Associació d’empresaris i propietaris de Santa Margarida I i II), Rubí (Associació Empresarial PAE Can Jardí; Associació de Propietaris i Industrials Polígon La Llana; Entitat Urbanística de Conservació Can Pi de Vilaroc Pla Parcial Q1; Entitat Urbanística Conservació Pla Parcial Rubí Sud Q3; Entitat Conservació P.I. Can Rosés  I Associació Cova Solera); Santa Perpètua de Mogoda (Entitat Conservació Polígon Industrial Ca n’Oller; Junta de conservació del Polígon Industrial Can Bernades – Subirà (URVASA); Entitat Conservació Polígon Industrial La Torre del Rector (Can Roca), Palau-Solità i Plegamans (Entitat de conservació del Polígon Mixte Residencial-Industrial Can Boada-Plana del Mallol (Riera de Caldes) i Sentmenat (Junta de Compensació del sector industrial de Can Roure; Entitat de conservació del Polígon Mas d’en Cisa), a més de la Unió de Polígons de Catalunya. 

L’acte d’adhesions ha comptat amb la presència del conseller comarcal de Desenvolupament Econòmic Local, Xavier Garcés i el president de la Cambra, Ramon Talamàs. El conseller ha destacat “l’aposta clara per l’ens comarcal per impulsar el sector industrial a partir de la col·laboració públic i privada” i el president de la cambra, ha posat en valor “el compromís del Consell Comarcal del Vallès Occidental en la millora de la competitivitat de la indústria”  i s’ha ofert a seguir col·laborant conjuntament per a donar suport a les empreses industrials.

Durant la trobada s’han presentat i fet seguiment de les actuacions aprovades del Pla de Cooperació als polígons industrials 2022-2024 i ha estat una sessió oberta tant per a les entitats que formen part de la Comunitat Vallès PAE com per a aquelles interessades en intercanviar opinions o propostes. 

La Comunitat Vallès PAE en formen part 60 entitats, 16 ajuntaments, 38 associacions de gestió i 6 entitats empresarials, i es va crear ara fa un any impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El seu objectiu és fomentar la cooperació empresarial per incentivar sinèrgies entre les associacions per tal d’aconseguir beneficis comuns, impulsar projectes estratègics i generar serveis de valor afegit als polígons i avançar cap a la transició energètica. La missió de la Comunitat és formalitzar un espai de treball i col·laboració estable entre les associacions i entitats de gestió dels PAE, el món local i els agents socials per impulsar la cooperació empresarial, la transició energètica i la modernització dels espais productius del Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail