Buscador per paraules clau
01 juny 2017

L’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental organitza activitats en motiu de la Setmana Mundial dels Arxius

El dia 9 de juny es commemora el Dia Internacional dels Arxius arreu del món. A l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental ho volem celebrar com cal presentant-vos un parell d'iniciatives que segur que seran del vostre interès. Els arxius tenim la missió d'obrir la nostra informació de la manera més clara i diàfana possible. La informació de qualitat i autèntica permet la millor presa de decisions i una aproximació de confiança a la realitat del passat i del present.

Les activitats en motiu de la Setmana Mundial dels Arxius són les següents:

Dia 2 de juny 

Inici del joc Secret de Carrers. Reviu el passat dels carrers del centre de Terrassa. Es tracta d’una activitat lúdica i pedagògica que tindrà lloc entre els dies 3 al 23 de juny amb la participació dels comerços del barri del Centre de Terrassa. Hi haurà importants premis per tots aquells nens i nenes que responguin correctament totes les preguntes del joc. A la vegada s’aprendran moltíssimes coses que no coneixíem de la nostra ciutat quan encara era una vila. El dia 2 de juny hi haurà la presentació oficial del joc a les 18:00 a la Plaça Torre del Palau amb alguns personatges directament vinguts del passat. No us ho perdeu!!. I a partir del dia 3 de juny: Tots a jugar!!!

Dia 7 de juny

Us convidem a l’acte de constitució de l’Espai de la Memòria i dels Valors Democràtics de Terrassa, el proper 7 de juny a les sis de la tarda, a l’Arxiu Històric de Terrassa (carrer de Baldrich, 268). En el mateix acte s’obrirà al públic l’exposició Resistents i Deportades, la història de la resistència i la deportació femenina a partir de la trajectòria de dones de diferents nacionalitats d’Europa, produïda per l’Amical de Mauthausen. L’exposició restarà oberta fins el 8 de setembre en horari de dilluns a dijous de 8h. a 15h (tancat per vacances la primera quinzena d’agost).

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail