Buscador per paraules clau
27 setembre 2022

Explotacions agrícoles de la comarca i restaurants de proximitat obren les portes el proper cap de setmana en la Festa Benvinguts a Pagès

Aquest proper cap de setmana, dies 1 i 2 d’octubre se celebra Benvinguts a Pagès La Festa, un cap de setmana en que explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obren les portes de casa seva per tal de compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador amb els visitants. Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ens permet apropar-nos als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats.

Un any més el Vallès Occidental ha impulsat la participació de productors i restauradors amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca. Podeu consultar el mapa de localització de les activitats aquí.

Enguany al Vallès Occidental es pot visitar el Celler de Can Morral del Molí (Castellbisbal), la BioMasia Ca n’Oliveró (Castellbisbal), la Finca els Corrals Nous (Sabadell) i la Granja La Roca (Sant Llorenç Savall), els quals mostraran i explicaran com és el seu dia a dia i d’on provenen els aliments que cuinem per als nostres àpats.

Als restaurants La Taverna del Ciri (Terrassa), al Restaurant Capicua (Cerdanyola del Vallès) i al Restaurant Masia Can Campanyà (Castellbisbal) es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.

A més, el Molí d’en Rata (Cerdanyola del Vallès) i la Masia Can Deu (Sabadell) ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.

Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès on trobareu les activitats que es fan a tot Catalunya.

També podeu consultar la guia de viatge del Benvinguts a Pagès.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail