Buscador per paraules clau
11 octubre 2017

Èxit de participació a la 2ª Taula Territorial de l´Economia Social i Solidària

La seu del Consell Comarcal ha acollit aquest dijous la 2ª Taula Territorial de l'Economia Social i Solidària (ESS) en el marc del projecte Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius del Programa aracoop. L´acte ha comptat amb l´assistència de més de 40 professionals de diferents entitats vinculades amb l’àmbit de la sector de l´ESS (cooperatives, centres especials de treball) així com també de sindicats i ajuntaments de la comarca.

En el decurs d’aquesta sessió s´ha presentat  el document “Nota d´economia social i solidària. Elements per a la reflexió” entès com a punt de partida per a la reflexió i el debat sobre les línies de treball conjunt que permetin la posada en valor, promoció, consolidació i creixement de les empreses d’Economia Social i Solidària de la comarca.

També s’ha fet una taula rodona sobre clàusules socials a la contractació pública, amb la presentació d’experiències desenvolupades per part de Montse Escoda, de la Unitat de Control de Qualitat de l’Execució dels Contractes de l´Ajuntament de Barcelona, així com també de Marta Bou, membre de de la Xarxa d’Economia Social de Terrassa. En aquest sentit s’ha posat de manifest la importància d’abordar aquest tema de forma transversal i des de la col·laboració dels diferents agents territorials implicats.

Com a complement i com a espai de participació dels assistents,  la sessió ha comptat amb l’organització de tres grups de treball. Aquests van tenir com objectiu identificar línies d’actuació conjunta en matèria d’Economia Social i Solidària a desenvolupar al llarg del proper any, així com compartir i posar en valor les activitats portades a terme pels diferents agents.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail