Buscador per paraules clau
25 maig 2017

Èxit de la sessió de coach per les persones joves ateses en els programes d’inserció laboral

Els i les joves que actualment estan participant en els diferents programes que impulsa el Consell Comarcal han assistit a la sessió “Joves i món laboral: Estàs a punt pel canvi?” impartida pel coach Isra Garcia. La sessió s’ha fet a la sala de petit format de l’Ateneu de Castellar del Vallès i ha comptat amb una quarantena de participants. L’objectiu de la sessió ha estat motivar i incentivar en el propi procés de canvi a joves que han iniciat programes d’inserció laboral.

L’acte va ser dirigit a totes les persones joves ateses en el marc dels programes de joves que s’estan duent a terme des del Consell Comarcal: Joves per l’ocupació, Fem Ocupació per a joves, Programa integral i Programes singulars. També es va obrir a tècniques i tècnics d’ocupació i joventut de la comarca, en el marc del programa Teixint metodologies per  a noves oportunitats  que rep el suport de la Diputació de Barcelona i amb el Departament de Treball, Afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya.

Amb el suport del coach es vol motivar i acompanyar el procés de canvi que estan convidats a realitzar els diferents col·lectius de joves que estan participant en projectes per la millora de la seva ocupabilitat en el marc del Consell Comarcal.

La xerrada vol ser un missatge positiu, per convidar a perdre la por i a practicar la pro activitat i responsabilitat en el seu propi itinerari professional, però també vital. Aquest missatge s’intenta comunicar reiteradament des de diferents actuacions i per part dels i les  professionals dels projectes. Tanmateix, també està bé reforçar-lo, i en aquest cas, amb una persona externa, que treballa amb metodologies diferents, i que per edat i trajectòria professional es poden veure més  identificats.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail