Buscador per paraules clau
23 febrer 2021

Es posen en marxa dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics al recinte del Consell Comarcal

Ja s’han posat en marxa els dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics al recinte del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta nova instal·lació està a disposició del personal de la institució i de les visites que es desplacin a la seu comarcal. Els punts de càrrega estan situats a la part posterior de l’edifici Ègara.

Aquesta acció se suma a les diferents actuacions que es duen a terme al Consell Comarcal per a la millora de la mobilitat sostenible. El Consell compta ja amb dos vehicles de tecnologia híbrida per a ús del personal en els seus desplaçaments de treball per la comarca, electrificant així la seva flota de forma natural. Aquests vehicles van substituir el 2018 la flota antiga.

Així mateix, els darrers anys el Consell ha impulsat mesures per la reducció de les emissions de Co2 i participa i ha adquirit compromisos en el marc de la cimera sobre el canvi climàtic impulsada pel govern de la Generalitat. També està participant en la redacció del Pla Específic de Mobilitat del Vallès. La corporació comarcal està adherida a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat que promou actuacions de forma permanent i també activitats per aquesta Setmana de la mobilitat sostenible, i ha signat la Declaració promoguda per aquesta xarxa.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail