Buscador per paraules clau
22 febrer 2022

Entitats formatives i empreses orienten professionalment joves de la comarca en el marc del Programa Projectes Singulars 2022 “COME2INDUSTRY”

Responsables de les entitats col•laboradores del Programa Singulars s’han reunit aquest matí amb joves amb ganes de trobar una resposta als seus interessos educatius i professionals. L’objectiu del programa adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys és millorar l’ocupabilitat de joves no ocupats i no integrats en els sistemes d’educació i formació. Tot i que la trobada ha estat en format virtual, una part han assistit presencialment a la seu comarcal per a participar-hi.

En aquesta sessió hi han participat les entitats  Fundació Eurecat, Escola Tècnica del Vestir , Associació Epona  i Associació BasketBeat per donar a conèixer les diferents possibilitats educatives i formatives que ofereixen els seus centres. Tanmateix,  cada entitat ha explicat en què consisteixen les especialitats formatives que es donen en el marc del programa, quines sortides professionals tenen, la seva correlació amb el sistema educatiu reglat, i també quines activitats es realitzaran als tallers de competències.

Amb la finalitat de conèixer les possibles sortides professionals un cop finalitzada la formació del programa, els joves han formulat als representants de les entitats corresponents, els dubtes i consultes en relació amb el seu futur laboral.

En el marc de la jornada s’han exposat les diferents especialitats de formació en noves tecnologies, pàgines web, robòtica i economia circular que imparteixen  els diferents organismes que participen en el Programa Singulars. Cada formació, a més, inclou accions transversals d’orientació a mida, acompanyament individualitzat, assessorament laboral, així com activitats de desenvolupament personal.

El Projectes Singulars 2022 és un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent de la comarca. Està adreçat a joves de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Participaran un total de 75 persones joves.

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail