Buscador per paraules clau
11 abril 2024

En marxa “Els dilluns formatius” una proposta per a la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració

El proper dilluns, 15 d’abril, de dues a quatre de la tarda continua el cicle “Dilluns Formatius”. En aquesta ocasió s'aborda la millora de la gestió interna d’una associació comercial, amb la sessió: "La gestió d'una associació comercial a l'era digital".

Es tracta d’una píndola formativa pensada per a associacions constituïdes, per tractar de millorar la gestió interna, i també per a futures associacions, en vies de constitució o recent creades. A més, després de la formació es pot optar a fer una sessió individualitzada amb el consultor per temes més concrets, també de forma gratuïta.

Hi pot assistir més d’un representant de l’associació, però les places són limitades i cal reservar-les aquí.

Amb inici aquest mes d’abril, la nova proposta del Consell Comarcal, “Dilluns Formatius” ofereix al sector un ampli programa de formacions responent a les necessitats detectades dels diferents àmbits: digitalització, finançament, màrqueting, gestió del malbaratament alimentari, … etc.

A banda de la diversitat de camps, les formacions s’ofereixen gratuïtament i en format en línia, per tal de maximitzar la possibilitat de participació de les empreses.

En paral·lel al programa formatiu, el Consell Comarcal ofereix, als negocis interessats, assessoraments individuals gratuïts per tal de poder analitzar la seva necessitat concreta, mitjançant la col·laboració de tècnics especialistes en diferents matèries com: digitalització, finançament, màrqueting, creació de productes, etc.

L’objectiu d’aquesta proposta és donar suport i facilitar eines i recursos a les persones que conformen i gestionen negocis i associacions comercials mitjançant eines de capacitació i assessoraments individuals.

Pots conèixer el programa formatiu aquí:

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail