Buscador per paraules clau
03 novembre 2017

L’acte de presentació dels 10 finalistes del Concurs d’Idees Innovadores es farà el 21 de novembre a Polinyà

L'acte de presentació pública dels 10 projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores ha quedat posposat i es farà finalment el proper 21 de novembre a les 16 hores a ^Polinyà. El jurat del Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials ha fet pública la llista dels 10 projectes finalistes, d’entre les 40 propostes presentades. Quatre projectes resultaran els guanyadors d’aquesta edició del certamen.

El projectes finalistes són els següents:

El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d’una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte.

A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anual d´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes guanyadors també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projecte.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail