Buscador per paraules clau
06 novembre 2023

El Vallès Occidental, present a la World Travel Market de Londres

Des d'avui i fins dimecres es celebra la 44a edició de la Word Travel Market, una de les fires de l'àmbit professional més important de la indústria turística a nivell internacional. El Consell Comarcal del Vallès Occidental és present al certamen per establir sinergies amb els diferents actors del sector. Amb aquest objectiu, la vicepresidenta segona i consellera de promoció de la comarca, Montse Soler, visita avui la Fira.

En aquest marc, la consellera s’ha pogut trobar amb la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech, i el Director General de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, així com amb representants del Servei de Turisme de la Diputació de Barcelona.

La World Travel Market de Londres és un certamen exclusivament dirigit als agents i professionals del sector. S’esperen un total de 40.000 visitants, la presència de més de 3.500 expositors representant més de 184 països de tots els continents i 72 sessions de conferències.

Donada la seva idoneïtat per a la promoció i difusió de l’oferta turística de la província de Barcelona i en base als resultats obtinguts sobre la participació en el certamen dels anys passats, l’Oficina de Màrqueting Turístic de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona tornarà a estar present sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme i presentarà el conjunt de l’oferta turística de la província de Barcelona, fent èmfasi en la promoció de la marca turística internacional Costa Barcelona.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail