Buscador per paraules clau
30 novembre 2023

El Vallès Occidental posa en valor el territori com a seu d’esdeveniments i trobades corporatives

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha participat avui a la fira IBTM World de Barcelona, l’esdeveniment mundial líder per al sector de turisme de negocis i incentius. A l’estand compartit del Barcelona Convention Bureau i la Diputació de Barcelona s’hi ha presentat el nou vídeo promocional del Consell Comarcal especialment enfocat a aquest segment de mercat, tant rellevant a la comarca.

IBTM World espera  enguany un nombre rècord d’expositors. La fira reuneix a tot el sector MICE Internacional (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) amb l’objectiu d’inspirar als organitzadors d’esdeveniments i a les associacions perquè puguin oferir als seus clients experiències excepcionals.  En aquest marc, el Vallès Occidental ha posat en valor el territori com a seu d’esdeveniments i trobades corporatives.

Aquest any 2023, segons el rànquing ICCA (International Congress and Convention Association), Espanya se situa a la segona posició com a destinació internacional de congressos, només darrere d’Estats Units. Barcelona amb el 4t lloc i Madrid amb el 6è fan que Espanya sigui l’únic país amb dues destinacions dins del top 10. Al Vallès Occidental, el turisme de negocis és el principal tipus de turisme de la comarca. En l’any 2022, el principal motiu de visita al territori va ser el professional, amb un 47.2%.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail