Buscador per paraules clau
15 març 2024

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística a la Fira de Turisme de Barcelona, el Saló B-TRAVEL que es celebra aquest cap de setmana

Del 15 al 17 de març el Vallès Occidental promocionarà l’oferta turística comarcal al Saló de Turisme de Catalunya, B-TRAVEL.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental presenta un any més, de la ma de l’Agencia Catalana de Turisme i de la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona, sota el paraigües de la marca Costa Barcelona a l’estand de Catalunya, l’oferta turística comarcal a la B-Travel. 

El saló B-Travel és l’esdeveniment de referència en l’àmbit català com a trobada dels professionals del turisme. Especialitzat en turisme d’experiències, el saló és un gran aparador de l’oferta turística i marca el punt de sortida de la campanya turística tant pels viatgers com pels professionals del sector turístic a Catalunya. 

Amb la seva participació el Consell Comarcal promociona el Vallès Occidental com a una destinació sostenible i de proximitat mitjançant publicacions turístiques pròpies i dels municipis. A més es mantenen reunions de treball amb  professionals del sector turístic amb l’objectiu de cercar noves vies d’impuls i la dinamització de l’activitat turística comarcal.

Cal destacar també la representació de l’oferta de turisme industrial de la comarca a l’espai professional B-Industrial on es presenten propostes basades en el patrimoni industrial i les visites a empreses en actiu. Concretament aquest any participa activament el municipi de Santa Perpètua amb:

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail