Buscador per paraules clau
21 març 2024

El Servei d’Ocupació del Consell Comarcal ha assessorat i orientat 794 persones per la seva millora professional i ha gestionat 168 ofertes  de feina a 9 municipis on presta servei itinerant durant el 2023

La Xarxa territorial de Serveis Locals d’Ocupació del Consell Comarcal ofereix un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que busquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen suport per cobrir les seves necessitats.

El servei s’adapta a les necessitats de cada municipi en matèria d’ocupació i es regeix pel principi d’igualtat d’oportunitats i d’equilibri territorial a la comarca, facilitant i activant els Serveis Locals d’Ocupació (SLO) en aquells municipis, que per les seves dimensions i característiques bé no disposen d’un servei propi o bé requereixen suport i col·laboració per desenvolupar els seus objectius. 

La xarxa ha anat incorporant municipis en els darrers anys  i durant el 2024 està formada per nou municipis: Badia del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell i Viladecavalls. El conjunt dels nou municipis, sumen una població (segons dades Idescat febrer-2024) de 73.845 habitants.

Les accions més habituals que conformen la xarxa són l’orientació professional, el treball de les habilitats per la recerca de feina i accions per posar en contacte persones i empreses. També és molt important les relacions que s’estableixen entre la ciutadania, l’ajuntament i les empreses del municipi. 

L’atenció directa a persones i empreses és un punt clau per generar oportunitats d’accés al Mercat Laboral i optimitzar els recursos de competitivitat empresarial. Així ho demostren les dades que fan referència a les actuacions executades al llarg del 2023. Pel que fa a l’atenció a persones, es van realitzar 2317 atencions d’orientació i assessorament, amb un acompanyament més intensiu a  794 persones residents als municipis de Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Viladecavalls i Badia del Vallès.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail