Buscador per paraules clau
30 març 2023

El president del Consell Comarcal presenta la Memòria de Gestió del Mandat 2019-2023 al Ple comarcal

Amb la voluntat de rendiment de comptes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha editat la Memòria de Gestió del mandat 20193-2023. El president comarcal, Ignasi Giménez, l’ha presentat al ple comarcal celebrat aquesta tarda. Des d’avui mateix el document també està a disposició de tota la ciutadania al web corporatiu.

Tal com ha explicat el president, “el rendiment de comptes estat la nostra voluntat durant tot el mandat. Ho vàrem fer durant la pandèmia amb els diferents informes de seguiment i també amb l’avaluació del Programa d’Actuació Comarcal. I ho fem ara, a les portes del final del mandat”.

El president comarcal ha explicat que el mandat ha estat marcat per quatre grans temes: l’emergència sanitària i l’impacte de la COVID-19; l’emergència social i les noves desigualtats; les eines per la recuperació econòmica i també  la lluita contra el canvi climàtic.

El president ha assegurat que ha estat “un mandat en el qual s’ha fet molta feina i en el qual també s’han posat les bases per als propers anys, amb una estratègia i unes prioritats definides en els diferents plans comarcals elaborats després de la pandèmia”.

Gimenez ha agraït la tasca de tot l’equip de professionals del Consell Comarcal, l’equip de govern i tots i totes els conselleres comarcals que formen part del Ple. Aquest ha estat el penúltim ple d’aquest mandat. El darrer es celebrarà el dia 11 de maig.

Podeu consultar la memòria de manat completa en aquest enllaç i també el resum de les dades més destacades en el document següent.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail