Buscador per paraules clau
24 novembre 2023

El Ple del Consell Comarcal s’adhereix al Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones 2023

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat en la sessió ordinària celebrada aquest dijous l’adhesió a la Declaració Institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, promogut per la Generalitat de Catalunya, la Delegació de Govern a Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, l’Ajuntament de Barcelona, la […]

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat en la sessió ordinària celebrada aquest dijous l’adhesió a la Declaració Institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, promogut per la Generalitat de Catalunya, la Delegació de Govern a Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, i l’Associació de Micropobles de Catalunya.  

L’adhesió ha comptat amb els vots a favor dels grups del PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Guanyem, Tot per Terrassa i CAM-AMUNT. Els grups comarcals de VOX i el PP hi van votar en contra. Durant el Ple,  la consellera d’Igualtat, Míriam Casaramona va fer lectura del manifest.

Aquest divendres al migdia també s’ha fet la tradicional lectura del manifest amb el personal del Consell Comarcal a l’exterior de la seu.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail