Buscador per paraules clau
17 novembre 2022

El ple comarcal aprova la creació de 18 places a la plantilla del Consell Comarcal

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous la Relació de Llocs de treball del Consell Comarcal del Vallès Occidental per a l’any 2023 així com la plantilla orgànica de personal. Enguany destaca l’aposta del govern comarcal per la creació de 18 places a la plantilla de l’ens supramunicipal amb dos objectius: augmentar l’eficiència en la prestació de serveis i complir la normativa vigent en matèria d’ocupació pública.

Tal com ha explicat el president del Consell, Ignasi Giménez, “l’esperit emprenedor i el caràcter viu d’aquesta institució ens ha portat a considerar les propostes que s’han fet des de les àrees del Consell, per tal de fer més eficient el funcionament de l’ens i poder garantir uns serveis públics estables i de qualitat, tot i aprofitant les capacitats i en molts casos la polivalència dels i les professionals de l’entitat comarcal per ajustar els seus rols als nous objectius, programes de treball i/o necessitats de l’organització. A més, també s’adapten aquestes reformes a la normativa vigent en matèria d’ocupació pública i la normativa laboral”.

Tal com ha explicat la consellera de Serveis Generals, Carmen Cebrian, “es dimensiona la plantilla estructural del Consell Comarcal amb un total de 18 places les quals incorporen aquelles places conjunturals ocupades per personal temporal de llarga durada que tenen assignades funcions que formen part de la seva activitat competencial”. També s’incorpora a la relació de llocs de treball 9 llocs de treball professionals i de caràcter no estructural, per donar cobertura amb els serveis socials bàsics i els nous programes del Contracte Programa 2022-2025 amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

A més d’aquestes places de nova creació, s’està treballant en el procés d’estabilització de 16 places de la plantilla, les bases del qual s’estan acordant amb el Comitè de personal.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail