Buscador per paraules clau
22 novembre 2022

El personal del Consell Comarcal es forma sobre la menstruació sostenible en un taller en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dins del marc del projecte [Re]Gènere[M] el Consell comarcal del Vallès Occidental ha organitzat un taller per al personal de la institució per reflexionar i aprendre sobre una menstruació més sostenible. El taller s'emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que es celebra fins el 27 de novembre.

Durant la sessió, impartida per la cooperativa Magranes, s’ha parlat sobre el cicle menstrual, així com elements saludables i sostenibles per a una menstruació positiva. També s’ha plantejat perquè la menstruació encara és un tema tabú a la nostra societat i què es pot fer per canviar-ne la perspectiva. També s’han donat a conèixer les alternatives a les compreses i els tampons tradicionals i els seus pros i contres.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Una Setmana Europea per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria, fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa, fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus, fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció). Enguany es centra en els residus tèxtils.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail