Buscador per paraules clau
25 octubre 2017

El Consell Comarcal signa un crèdit d’1,7 milions d’euros amb la Diputació de Barcelona

El Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha signat avui un crèdit per un valor de 1’7 milions d’euros amb la Diputació de Barcelona dins el Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals. El pla es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquests ens supramunicipals i el Vallès Occidental s’hi ha acollit cada any des de llavors.

En concret es tracta d’un crèdit d’ 1.769.570,05 euros que el Vallès Occidental destinarà a necessitats de tresoreria i per seguir complint els terminis de pagament a proveïdors que marca el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

Els crèdits signats avui a la Diputació de Barcelona amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

La Diputació destina aquests 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D’altra banda, el préstec s’ha d’amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail