Buscador per paraules clau
27 octubre 2023

El Consell Comarcal rebrà l’assessorament del Ministeri d’Hisenda i Funció pública en la gestió dels projectes finançats pels fons Next Generation

El Consell Comarcal gestiona actualment 7 projectes Next Generation amb un finançament de prop de 3’5 milions d’euros. En aquest marc, el Consell Comarcal del Vallès Occidental s’ha adherit al Servei per a l’assistència tècnica i la dinamització de la participació de les administracions públiques en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

Aquest és un servei que ofereix el Ministeri d’Hisenda i funció pública a les administracions que desenvolupen accions i projectes emmarcats en el PRTR i ofereix diferents accions com l’assistència tècnica en la gestió, la formació i dinamització o el suport en la implementació de bones pràctiques.

Aquest dijous, el conseller comarcal d’Organització i Governança, Javi Garcia, s’ha reunit amb la direcció del nou Servei del Ministeri, per tal d’identificar les accions previstes al Consell Comarcal. En aquest sentit, durant la reunió s’ha concretat que properament es realitzarà una formació per al personal de la institució que treballa en el projectes finançats en el marc del PRTR i els fons europeus Next Generation.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail