Buscador per paraules clau
21 maig 2024

El Consell Comarcal incrementarà la seva aportació a la Federació d’ADF del Vallès Occidental pel 2024 per la vulnerabilitat dels boscos provocada per la sequera

El Consell Comarcal i la Federació d’Associacions de Defensa Forestal (ADF) del Vallès Occidental, treballen de forma continuada i conjunta per la prevenció d’incendis a la comarca. En aquest marc, el Ple del Consell Comarcal va aprovar dijous en la seva sessió ordinària una modificació de crèdits del Pressupost 2024 que permetrà augmentar la dotació prevista per a la Federació d’ADF del Vallès Occidental.

El Ple comarcal va aprovar el dijous 16 de maig una partida de 2.500 euros que es sumaran a la xifra de 6.000 euros que es destinen anualment a l’ADF del Vallès Occidental. Des del Consell Comarcal s’ha valorat la situació de sequera que viu Catalunya i que manté la comarca en situació d’excepcionalitat tot i que els embassaments han viscut una revifada gràcies a les pluges de les darreres setmanes.

Els darrers anys el Consell Comarcal ha donat suport a actuacions de la Federació comarcal d’ADF amb aportació econòmica de recursos propis, per a diferents actuacions. Les dues entitats signen anualment un conveni de col·laboració, mitjançant el qual el Consell Comarcal realitza una aportació econòmica de 6.000 euros a la Federació ADF en concepte de col·laboració en les actuacions de prevenció activa i passiva dels incendis forestals a la comarca.  Amb aquesta aportació els darrers anys s’han realitzat actuacions de millora als vehicles de l’ADF, a la sala de control o als equips de radio i també s’han finançat actuacions derivades de les tasques de prevenció, d’intervenció immediata o de coordinació.

Imatge d’Arxiu (Consell Comarcal del Vallès Occidental)

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail