Buscador per paraules clau
26 febrer 2023

El Consell Comarcal pendent de la situació metereològica per les possibles afectacions al transport escolar en l’entrada de dilluns al matí. Protecció Civil ha activat en Alerta el Pla Neucat

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), en el seu comunicat d’aquest matí de diumenge situa el Vallès Occidental en situació de risc meteorològic moderat per possibles nevades la propera nit. Davant aquesta situació el Consell Comarcal fa seguiment de la situació metereològica per les possibles afectacions al transport escolar en l'entrada a les escoles i insituts dilluns al matí. Qualsevol informació es publicarà en aquesta pàgina web i a les xarxes socials del Consell Comarcal.

Aquest matí el Consell Comarcal s’ha posat en contacte amb les empreses operadores del transport per tal de comunicar-los la situació d’Alerta i la necessitat de comunicar les possibles afectacions a les rutes.

El Consell Comarcal, en cas que sigui necessari, activarà les actuacions previstes al “Protocol d’actuació del servei de transport escolar col·lectiu davant de situacions d’emergència amb afectació a la xarxa viària i/o el servei”.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail