Buscador per paraules clau
15 novembre 2023

El Consell Comarcal participa a la jornada anual del Cercle de Turisme celebrada aquest dimecres a Sabadell

El Vallès Occidental ha acollit avui la 12a trobada anual Jornada del Cercle de Turisme impulsada per la Diputació de Barcelona, que s’ha celebrat a Sabadell. Aquest és un espai d’intercanvi d’experiències que s’ha centrat, en aquesta ocasió, en el canvi climàtic i els reptes que suposa per a les ciutats turístiques, i en el repte de la gestió del talent al sector turístic. La cita ha tingut lloc a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 aquest matí.

La trobada ha comptat amb la participació de professionals i persones expertes del sector turístic, que han pogut exposar diverses línies de desenvolupament i gestió d’aquest àmbit. La sessió ha estat inaugurada pel tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell, Lluís Matas; la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido; i la vicepresidenta 2a i consellera de Promoció de la comarca del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Montse Soler.

La consellera Montse Soler ha destacat que  “si be podem dir que el turisme de negocis i de reunions continua sent el predominant al Vallès Occidental,  també es cert que cada vegada més, el turisme d’oci i en concret, el turisme per motius esportius, s’està posicionant a la nostra comarca aportant un turisme de qualitat que desestacionalitza la demanda i ofereix un impacte positiu en el sector hoteler, en la restauració, en el comerç i conseqüentment en la vitalitat els pobles i ciutats del Vallès Occidental”.

L’acte del Cercle de Turisme ha comptat amb un  tancament especial de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que ha ofert una experiència musical de treball en equip i lideratge. El Cercle de Turisme, igual que una orquestra, és una comunitat on cada un dels seus integrants és important i on el treball de tots suma per fer de Barcelona la millor destinació turística.

El Cercle de Turisme és la plataforma de serveis de màrqueting turístic que impulsa la Diputació de Barcelona per dinamitzar el sector turístic públic i privat de la província de Barcelona, amb l’objectiu d’assolir un posicionament adequat a escala nacional i internacional que garanteixi un turisme sostenible i responsable. Hi participen més de 440 empreses, ens públics i destinacions turístiques de la província.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail