Buscador per paraules clau
02 març 2023

El Consell Comarcal orienta el jovent en les vocacions industrials i les oportunitats formatives a la Fira de l’FP de Rubí

Aquesta setmana el Consell Comarcal participa a la Fira de l'FP de Rubí. Dimecres i dijous s'ha ofert orientació laboral al jovent i a públics diversos i s'han difós les vocacions indústrials.

La participació del Consell Comarcal s’estructura a l’entorn de dos recursos que estan tenint molt bona acceptació entre el públic de la Fira. D’una banda, l’Escape-Truck Vallès Occidental, un   escape-room dins d’una caravana que reprodueix un vagó antic en el que es succeeixen diferents proves que treballen competències transversals. Aquest format permet treballar in situ les competències  en diferents col·lectius i situacions: joves en un institut, aturades de llarga durada en un Servei Local d’Ocupació, una simulació de prova de selecció per un perfil determinat, etc.

L’altre recurs ofert a la Fira és l’exposició “A la indústria on són les dones”. És una exposició itinerant que aborda el tema de la discriminació de gènere a la indústria , fent referència especialment a la fotografia actual de la representació femenina a la indústria del Vallès Occidental i en general a Catalunya; transformació industrial- necessitat STEM- paritat de gènere; discriminació per raó de gènere; mesures pel canvi social a la indústria i el Pla de igualtat. Es trasllada a diferents ubicacions i és un recurs per treballar des dels SLO per apropar-hi i sensibilitzar la ciutadania, en instituts d’educació secundària, centres d’empreses, empreses, entitats, etc.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail