Buscador per paraules clau
19 abril 2023

El Consell Comarcal ofereix una sessió formativa per a acompanyants i xofers del Servei del transport escolar per poder millorar l’atenció en cas d’emergència mèdica 

Aquest matí s’ha realitzat una sessió formativa per a persones acompanyants i xofers del Servei de Transport escolar del Vallès Occidental que traslladen usuaris i usuàries de l’Escola Municipal d’Educació Especial El Pi de Terrassa. La sessió respon a la voluntat de poder millorar l’atenció als nois i noies que utilitzen el servei, en cas d’emergència mèdica. 

La formació ha estat impartida per professionals d’infermeria del Consorci Sanitari de Terrassa. S’han abordat els protocols d’actuació i comunicació davant d’una crisi epilèptica d’un o una alumne al transport escolar, el coneixement de les medicacions de rescat, de les formes d’administració i la gestió dels avisos al agents implicats (serveis d’emergències, família, centre educatiu, Consell Comarcal, etc). 

Aquesta sessió ha estat possible gràcies a la col·laboració de les famílies, la direcció educativa del centre, l’Ajuntament de Terrassa, el CST, l’empresa Autocares del Noreste, SA operadora del servei i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail