Buscador per paraules clau
07 juny 2023

El Consell Comarcal ofereix novament assessorament a productors i elaboradors artesanals per a desenvolupar estratègies i accions de negoci

Aquest assessorament s'ofereix a les empreses que formen part del programa Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Occidental, una agrupació de 12 ens locals d'àmbit supramunicipal que agrupa més d'un miler d'empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de la demarcació de Barcelona.

Mitjançant aquest programa, el Consell Comarcal, dona suport a les empreses de la comarca en àmbits com la gestió empresarial, els processos productius, la comercialització o la cooperació entre empreses, entre d’altres.

En aquest cas, el suport d’assessorament professional vol ajudar a productors i elaboradors de la comarca a poder desenvolupar el seu negoci, per mitjà d’estratègies per a poder potenciar les vendes, eines d’innovació, millora del posicionament i les instruccions per elaborar un pla financer o d’acció comercial.

L’assessorament serà gratuït, individual, presencial i online, amb una durada total de 8 hores i en finalitzar l’assessorament individualitzat es lliurarà un informe final, un pla d’acció i documentació d’interès.

Aquest servei començarà a impartir-se a partir del mes de juliol i es pot sol·licitar al servei de Turisme, dirigint-se a l’adreça electrònica: info@turismevallesoccidental.cat o bé trucant al 93 727 35 34.

Ja podeu sol·licitar el suport.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail