Buscador per paraules clau
24 desembre 2015

El Consell Comarcal inicia una nova etapa per impulsar la promoció econòmica i ocupació a la comarca

Els regidors i regidores de promoció econòmica dels 23 ajuntaments del Vallès Occidental s’han constituït ja com a Comissió Comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació. D’aquesta manera s’inicia una nova etapa per impulsar des de l’ens comarcal diferents actuacions en matèria de promoció econòmica i ocupació a la comarca. Aquesta Comissió, integrada pels regidors i regidores de promoció econòmica i ocupació té les funcions de definir les prioritats i actuacions a emprendre, fer seguiment dels compromisos i acords, d’interlocució amb d’altres administracions i emetre informes a la comissió informativa.

El vicepresident del Consell Comarcal i president de la Comissió, Joan Carles Paredes, ha explicat que “des del mes de juliol hem estat recollint les inquietuds i els interessos dels ajuntaments en entrevistes bilaterals amb els regidors i responsables de promoció econòmica. D’aquestes n’han sorgit diferents qüestions i prioritats que hem agrupat en tres grans blocs: l’atenció als col·lectius prioritaris; el treball en àmbits concrets d’ocupació com polígons industrials economia verda o energies renovables; i  la governança i intercanvi d’experiències d’èxit”.

 Paredes també afegeix que “des del Consell Comarcal, i a través de la implicació de tots els ajuntaments del Vallès Occidental volem iniciar una nova etapa per impulsar la promoció econòmica a la comarca, preocupant-nos i ocupant-nos de les qüestions que els ens locals ens demanen. Volem estar més a prop de la ciutadania, amb una actuació  conjunta que permeti abordar les diferents qüestions i donar una empenta decidida a la dinamització econòmica del territori”.

 Una de les inquietuds dels ajuntaments és poder disposar d’un catàleg de serveis del Consell Comarcal en matèria de promoció econòmica i ocupació. En aquest sentit, el Consell ja va aprovar a la Comissió Permanent d’aquesta setmana la cartera de serveis itinerants per als ajuntaments i també la de serveis puntuals per als ajuntaments.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail