Buscador per paraules clau
20 setembre 2023

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Terrassa presenten al sector empresarial l’oferta turística de reunions de la ciutat

Avui dimecres s’ha realitzat una Jornada de familiarització organitzada per l'Ajuntament de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per donar a conèixer l'oferta de Turisme de Reunions que ofereix Terrassa. Durant la jornada s’han mostrat diverses instal·lacions i punts turístics a diferents empreses organitzadores d’esdeveniments per tal que aquestes tinguin en compte la ciutat de Terrassa a l'hora de dur a terme les seves trobades, esdeveniments i activitats comercials amb la finalitat de generar un impacte positiu en l'activitat turística de la ciutat a través del consum hoteler, comercial i d'altres serveis.

Les empreses participants han estat rebudes al Teatre Principal de Terrassa pel regidor de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, Josep Forn i per la vicepresidenta 2a i consellera de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Montse Soler.

La consellera comarcal ha expressat que “la trobada d’avui és important per tal que les empreses de la comarca puguin conèixer de primera mà una part dels recursos que tenen a l’hora d’organitzar reunions, trobades d’empresa, trobades de cohesió d’equipo tot tipus d’esdeveniments. I és especialment important si ens fixem en les dades sobre el perfil de la persona turista a la nostra comarca. Unes dades que ens ofereix l’Enquesta de perfil i hàbits del turista de la Destinació Barcelona: la meitat de les persones que visiten la comarca ho fan per motius de feina. El turisme de negocis i de reunions continua sent el predominant al Vallès Occidental”.

Després de visitar el Teatre Principal, també han visitat les instal·lacions del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, la Pineda de Mas Bonvilar, el Parc Audiovisual de Catalunya i la Masia Ègara.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail