Buscador per paraules clau
12 gener 2022

El Consell Comarcal i els ajuntaments de Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Badia del Vallès inicien noves formacions per a millorar la inserció laboral del jovent a 18 municipis de la comarca

Aquesta setmana s’inicia el programa Projectes Singulars 2022, un projecte formatiu, d’acompanyament i suport en el procés d’orientació laboral i educativa per al jovent de la comarca. Està adreçat a joves de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El projecte el desenvolupen el Consell Comarcal del Vallès Occidental, juntament amb una agrupació de 9 entitats: els ajuntaments de Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Badia del Vallès; la fundació  Eurecat, l’escola del tècnica del vestir, Associació Basquet Beat i Associació Epona.  El que es vol millorar l’ocupabilitat i les competències professionals per a la inserció en el mercat de treball, de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Durant el primer semestre de 2022 s’impartiran diferents formacions sota el nom de “COME2INDUSTRY”, relacionades amb les noves vocacions industrials:

–          Transformació digital i economia circular  (es realitza a la seu d’Eurecat). Nivell d’estudis alt (CFGS, Batxillerat i/o Graus). 235h. Horari tarda

–          Programació i manteniment robots  (Es realitza a la seu d’Eurecat): nivell estudis mig / baix. 220h. Dos grups: matí i tarda.

–          Comunitats digitals i màrqueting digital (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir): nivell mig-baix. 230h. Horari matí.

–          Certificat de Professionalitat Confecció i fabricació pàgines web (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir): nivell mig. 480h. Horari matí.

Cada formació inclou accions transversals d’orientació a mida, acompanyament individualitzat, prospecció laboral i pràctiques no laborals. Les persones participants també rebran formació en desenvolupament personal mitjançant metodologies innovadores: coaching amb cavalls i tallers de Basket Beat.

Com hi puc participar?

La selecció de les persones participants tindrà lloc  fins al 17 de febrer de 2022. Per tal de poder accedir a aquestes formacions, cal tenir entre 16 i 29 anys i les persones han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació al SOC i beneficiàries de Garantia Juvenil.

Les persones interessades a rebre més informació poden adreçar-se al Consell Comarcal o als ajuntaments participants, manifestant el seu interès en participar en la selecció de les persones Joves participants en el Projecte Singulars. També es pot enviar una correu electrònic a  gallardopl@ccvoc.cat indicant nom, edat, telèfon i municipi de residència.

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació. Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail