Buscador per paraules clau
09 desembre 2022

En marxa una nova edició de la campanya de promoció turística #10TionsAmagatsalVallès. Podeu trobar les pistes per trobar els tions a les xarxes socials de Viu el Vallès

Coincidint amb l'inici del mes de desembre, el Consell Comarcal engega una nova edició de la campanya de promoció turística #10TionsAmagalsalVallès. A partir del dilluns, 5 de desembre, a través de les xarxes socials del Vallès Occidental @viuelvalles es podran descobrir les pistes per poder trobar els tions repartits per diferents punts de la comarca.

Es tracta d’una proposta dirigida al públic familiar, que vol fomentar la descoberta de l’entorn natural i patrimonial del Vallès Occidental durant aquests dies de festes.

Aquesta campanya a les xarxes socials de Viu el Vallès, ha començat el dilluns 5 de desembre i finalitzarà uns dies abans de Nadal. Es podrà seguir a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès.

Mitjançant les pistes que s’aniran publicant a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) de Viu el Vallès (@viuelvalles) els participants podran descobrir el patrimoni cultural i natural de la comarca i els primers en arribar als amagatalls es podran endur a casa el tió trobat com a record.

A més cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais propers a visitar.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail